|
||||||||||
Pikantny przekładaniec serowyKrótki opis potrawyPotrawa dobra na bankiety,kateringi,urodziny,itpPotrzebne składniki średniej grubości sera salami - 8 plasterków kiełbasy szynkowej lub krakowskiej parzonej - 4 plastry świerzego ogórka - 4 plasterki pasta pomidorowa - 1 łyżka(i) gęsta,kwaśna kremówka - 1 łyżka(i) posiekany koperek - 1 łyżka(i) pomidor i zielenina do przybrania Etapy przyrządzania1
Pomiędzy plasterki sera wkładamy plasterek wędliny i ogórka,lekko uciskamy,wierzch smarujemy pastą pomidorową,przybieramy dekoracyjnie dyżym kleksem śmietany wymieszanej z koperkiem.
2
Podajemy nie póżniej niż 15 minut po przygotowaniu,na porcjowym talerzyku przybranym cząstkami pomidora i zieleniną.
Jak podawać?15 minut po przygotowaniu na porcjowych udekorowanych talerzykach. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|