|
||||||||||
Mus ananasowyKrótki opis potrawymusPotrzebne składniki puszka ananasów w plastrach szklanka śmietany kremowej rurki waflowe dod dekoracji Etapy przyrządzania1
Ananasy lekko odsączamy z soku, przekładamy do malaksera i rozbijamy na puszysty mus. Gdy będzie ścisły, dodajemy łyżkę soku. Gotowy wykładamy do pucharków, wstawiamy do lodówki, dobrze schładzamy. Przed podaniem ubijamy śmietanę, na porcję musu nakładamy zgrabny "śmietanowy czubek".
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|