|
||||||||||
Sałatka ziemniaczana III
Krótki opis potrawySałatka ziemniaczana IIIPotrzebne składniki Pół kilograma ziemniaków ugotowanych w łupinach 2 średnie cebule 2 kwaszone jędrne ogórki kilka marynowanych grzybków 2-3 średnie płaty śledziowe pokrojone w kostkę szklanka majonezu zielenina Etapy przyrządzania1
Ziemniaki obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Pokroić pozostałe warzywa i jaja. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez. Posolić, posypać pieprzem. Wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|