Przepisy

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

SOS CHRZANOWY

dodany przez: isiulka szklanka majonezu, pół szklanki śmietany, ocet, cukier, sól do smaku Chrzan zetrzeć na tarce, dodać do majonezu, wymieszać ze śmietaną (gęstą). Doprawić do smaku. Podawać do jaj ugotowanych na twardo i zimnych mięs. więcej więcej

Sos chrzanowy

dodany przez: anlolek sos do potraw więcej więcej

sos chrzanowy

dodany przez: anka1984 sos więcej więcej

Sos chrzanowy

dodany przez: patryshia Podajemy do gotowanych mies,jaj i ryb. więcej więcej

sos choron

dodany przez: cohenna :) więcej więcej

Sos Chantilly

dodany przez: patryshia Podawać do różnych wędlin, zimnych mięs i jaj ugotowanych na twardo. więcej więcej

Sos Chantilly

dodany przez: patryshia Podawać do róznych wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher