|
||||
SOS CHRZANOWYdodany przez: isiulka szklanka majonezu, pół szklanki śmietany, ocet, cukier, sól do smaku Chrzan zetrzeć na tarce, dodać do majonezu, wymieszać ze śmietaną (gęstą). Doprawić do smaku. Podawać do jaj ugotowanych na twardo i zimnych mięs. więcejSos Chantillydodany przez: patryshia Podawać do różnych wędlin, zimnych mięs i jaj ugotowanych na twardo. więcejSos Chantillydodany przez: patryshia Podawać do róznych wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|