Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Latwe ścieranie sera

dodany przez: Marzena Olej pomoże przy scieraniu sera. więcej więcej

Lekkie i pulchne pączki

dodany przez: Marzena potrzebne piwo lub woda gazowana. więcej więcej

Lepienie pierogów

dodany przez: domciak pierogi więcej więcej

Lepszy smak potrawy

dodany przez: anlolek Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

Lepszy smak ryby

dodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej więcej

likwidacja przykrego zapachu

dodany przez: Marzena doskonale do tego są ziarenka kawy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher