Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mąka & H20

dodany przez: domciak męczące grudki więcej więcej

Mąka i grudki

dodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcej więcej

mąka vs. H20

dodany przez: domciak Aby mąka zmieszana z wodą pozostala jednolita i nie wytworzyła grudek należy dodac do niej soli :) więcej więcej

mąka z wodą

dodany przez: marta19844 konsystencja więcej więcej

Mętny olej

dodany przez: anlolek Mętny olej sklaruje się, gdy... więcej więcej

mętny rosó

dodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej więcej

Miąższ owocu

dodany przez: trini6 Miąższ owocu nie ściemnieje, jeśli skropisz go sokiem z cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher