|
||||
Mąka i grudkidodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcejmąka vs. H20dodany przez: domciak Aby mąka zmieszana z wodą pozostala jednolita i nie wytworzyła grudek należy dodac do niej soli :) więcejmętny rosódodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcejMiąższ owocudodany przez: trini6 Miąższ owocu nie ściemnieje, jeśli skropisz go sokiem z cytryny. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|