Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ladny kolor warzyw

dodany przez: Marzena gotować pod przykryciem lub bez więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

obieranie cebuli

dodany przez: aleksa6 Łatwiej i szybciej obierzesz czosnek czy cebule jeżeli zalejesz go wrzątkiem i pozostawisz w wodzie na 2-3 minuty. więcej więcej

Blotny posmak ryby

dodany przez: Marzena cytryna lub sol więcej więcej

Pomidory z dala od jarzyn

dodany przez: anlolek Ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami. więcej więcej

Zamiana jednostek objętości i ciężaru

dodany przez: patryshia 1 szkl. śmietany 250g 1 szkl. mąki 120-140g 1 szkl. cukru kryształu 160-180g 1 szkl. cukru pudru 120-140g 1 szkl. kaszy manny 150g 1 szkl. ryżu 160-180g 1 szkl. kaszy perłowej 150-180g 1 szkl. kaszy krakowskiej 150-180g 1 łyżka mąki (płaska) 20g 1 łyżka mąki (kopiasta) 40g 1 łyżka ryżu 30g 1 łyżka masła (płaska) 25g 1 łyżka masła... więcej więcej

Jajka

dodany przez: Marzena wbijaj do kubeczka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher