Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

By dobrze upiec gęś, indyka lub szynkę

dodany przez: Ania K. By dobrze upiec gęś, indyka lub szynkę... więcej więcej

chrupkie frytki

dodany przez: karoolla1987 chrupie frytki więcej więcej

Mąka i grudki

dodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcej więcej

Szynka

dodany przez: ewa1257 Gotowanie szynku. więcej więcej

brokuł

dodany przez: cohenna aby nie stracił swojego intensywnego koloru więcej więcej

Brokuły i kalafiory

dodany przez: ewa1257 Gotowanie więcej więcej

Sernik

dodany przez: trini6 sernika nie wyjmujemy z piekarnika od razu po upieczeniu, bo za mocno opadnie, zostawiamy go w wyłączonym piecyku przynajmniej 15 minut więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher