Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sprawdz świeżość

dodany przez: SylwiaLilianna Nieświeże jajo więcej więcej

Gołąbki - kapusta

dodany przez: patryshia Ja robie to tak: wkladam kapuste do garnka z zimna woda na max gaz, a od momentu zagotowania wody trzymam jeszcze jakies 5-10 minut, po czym wyjmuje kapuste i czekam az ostygnie. Jednym slowem nie przejmuje sie wcale co z ta kapusta sie dzieje. I kapusta jest w porzadku. Preferuje tradycyjny sposob przygotowania kapusty nad zmiekczaniem jej w... więcej więcej

Świeży chleb

dodany przez: trini6 Aby chleb był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. więcej więcej

Placek bez zakalca

dodany przez: cohenna Placek z owocami będzie bez zakalca i kruchy, jeśli więcej więcej

Stary drób

dodany przez: aleksa6 Starszy drób szybciej mięknie jeśli wewnątrz i z zewnątrz zostanie natarty cukrem pudrem. Po kilku minutach cukier należy dokładnie spłukać. więcej więcej

ciasto drożdżowe

dodany przez: SylwiaLilianna do ciasta więcej więcej

brzydki zapach ryby

dodany przez: cohenna aby usunąć zapach śledzi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher