Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Porady - mięso

dodany przez: patryshia - Każde mięso musi być dokładnie umyte, zanim cokolwiek z niego zostanie zrobione. - Mięso trzeba myć szybko, nie moczyć w wodzie, gdyż moczenie pozbawia je składników mineralnych i witamin rozpuszczalnych w wodzie. - Umyte mięso sporządzamy natychmiast, nie pozostawiając go w cieple. - Ary otrzymać dobrą sztukę mięsa, należy mięso włożyć do... więcej więcej

Truskawki

dodany przez: trini6 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki. więcej więcej

Tarcie miękkiego żółtego sera

dodany przez: Marzena trzeba go zamrozić. więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

Co zrobic by ryz nabral wiecej smaku...

dodany przez: Milka Ryz- bardzo prosty w przygotowaniu. Wczesniej myslalam ze najlepiej po prostu ugotowac go w osolonej wodzie, teraz wiem ze to nieprawda. Mozna go przygotowac na tysiac roznych sposobow. Ale co zrobic by bardzo prosto go ugotowac a jednak mial wiecej smaku niz tylko slony... więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: Ania K. Gdy przypali się garnek emaliowany należy ...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher