Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: Ania K. Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie,........ więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów wieprzowych więcej więcej

Pachnący biały kalafior

dodany przez: trini6 przed ugotowaniem główkę trzeba dokładnie opłukać i odciąć listki, które mogą zabarwić wodę. Kalafior na pewno nie ściemnieje i bedzie miał przyjemny zapach, jeśli do wody dodamy trochę soku z cytryny lub pół szklanki mleka. Można ugotować go też w samym mleku. Będzie miał wtedy delikatniejszy smak więcej więcej

Sałata

dodany przez: ewa1257 Zachowanie świeżości więcej więcej

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: anlolek Nie należy moczyć boczniaków... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher