Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zamiast śmietany

dodany przez: Ania K. Zamiast śmietany do szpinaku możemy... więcej więcej

Swieży zielony koperek

dodany przez: Marzena umiejętnie go przechowuj więcej więcej

marchewka i pomidory

dodany przez: aleksa6 Aby marchewka i pomidory podczas gotowania nie straciły intensywnego koloru,należy razem z nimi do garnka włożyć łyżeczkę tłuszczu. więcej więcej

klejacy makaron

dodany przez: karoolla1987 klejacy makaron więcej więcej

Uszka wigilijne - porady

dodany przez: patryshia Jezeli te uszka sa do barszczu, to przed podaniem nie potrzeba ich odgrzewac. Po zrobieniu uszek zagotowac we wrzacej wodzie az ciasto bedzie miekko-twardawe. Odcedzic. Nasmarowac blache lub plaski talerz maslem i rozlozyc na niej uszka pojedyncza warstwa (w ten sposob sie nie posklejaja i nie podra). Przykryc sciereczka. Gdy wystygna, mozna je... więcej więcej

Stary ser do mleka

dodany przez: Ania K. Stary, stwardniały żółty ser .......... więcej więcej

Jędrna zielona sałata

dodany przez: Marzena pomoże ziemniak i zimna woda więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher