Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Stary ser do mleka

dodany przez: Ania K. Stary, stwardniały żółty ser .......... więcej więcej

marchewka i pomidory

dodany przez: aleksa6 Aby marchewka i pomidory podczas gotowania nie straciły intensywnego koloru,należy razem z nimi do garnka włożyć łyżeczkę tłuszczu. więcej więcej

Kluski

dodany przez: aleksa6 Kluski nie rozpadną się podczas gotowania,jeśli do wody dodamy sporą łyżkę mąki ziemniaczanej. więcej więcej

pulchne nalesniki

dodany przez: karoolla1987 pulchne nalesniki więcej więcej

Zamiast śmietany

dodany przez: Ania K. Zamiast śmietany do szpinaku możemy... więcej więcej

Co zrobic by ryz nabral wiecej smaku...

dodany przez: Milka Ryz- bardzo prosty w przygotowaniu. Wczesniej myslalam ze najlepiej po prostu ugotowac go w osolonej wodzie, teraz wiem ze to nieprawda. Mozna go przygotowac na tysiac roznych sposobow. Ale co zrobic by bardzo prosto go ugotowac a jednak mial wiecej smaku niz tylko slony... więcej więcej

ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna jak sprawdzić czy sie już upiekło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher