Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przewracanie miesa na grillu

dodany przez: karoolla1987 grubsze kawałki mięsa jak np. kawałki kurczaka przewracaj kilka razy więcej więcej

mętny rosó

dodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: aleksa6 Opłucz wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryj nią twarde, wyjęte z lodówki masło. Dzięki temu będzie się łatwo rozsmarowywać, ale nie stopi się. więcej więcej

pieczen do nagrzanego piekarnika

dodany przez: karoolla1987 Każdą pieczeń wstawiamy do gorącego piekarnika, nigdy do zimnego więcej więcej

Świeże jarzyny

dodany przez: domciak Świeże jarzyny więcej więcej

Nowe skorupki

dodany przez: Marzena pomoże folia dluminiowa więcej więcej

delikatne śledzie

dodany przez: karoolla1987 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher