Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak łatwo pokroić słoninę

dodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej więcej

Porady - produkty spożywcze

dodany przez: patryshia - Mąka gruboziarnista lepiej nadaje się do przerobu, bo ma dużą zdolność wiązania wody. - Czas przechowywania mąki i kasz bez obniżenia ich jakości wynosi przeciętnie około roku. - Sita używane do przesiewania mąki należy płukać zimną wodą, bo nie zaklejają się wtedy oczka sita. - Mąka zmieszana z wodą nie będzie tworzyła grudek, jeśli dodamy... więcej więcej

Sposób na czerstwą bagietke

dodany przez: Marzena pokroić na kromi więcej więcej

Delikatny drób

dodany przez: Marzena skubanie drobiu więcej więcej

Mielenie mięsa

dodany przez: Marzena potrzebna wrząca woda więcej więcej

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher