Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiąca panierka

dodany przez: trini6 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: cohenna Jak je odświerzyć więcej więcej

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej

Latwe obieranie jajka

dodany przez: Marzena pomoże sól. więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej

Sos

dodany przez: julias Puszysty sos więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher