Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mielenie mięsa

dodany przez: Marzena potrzebna wrząca woda więcej więcej

Masło jak krem

dodany przez: Ania K. Łatwiej utrzesz masło - np. przygotowując ciasto ....... więcej więcej

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej

Jak łatwo pokroić słoninę

dodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej więcej

Odrobina przyprawy

dodany przez: Marzena dodaj skórkę z cytryny więcej więcej

pieczarki

dodany przez: cohenna jak zachować kolor więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher