Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

gotujące się mięso

dodany przez: karoolla1987 Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu i nic nie straci na smaku, jeśli po odszumowaniu wleje się do garnka łyżeczkę wódki więcej więcej

Wydrązone warzywa

dodany przez: major161 Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. : więcej więcej

klarownt rosół

dodany przez: cohenna aby rosół był klarowny więcej więcej

Porady - desery

dodany przez: patryshia MELBA połówki brzoskwiń ugotowane w syropie z dodatkiem wanilii, ostudzone i ułożone w pucharkach na grubej warstwie lodów śmietankowo-waniliowych i pokryte galaretką malinową; SORBET zmiksowane i zamrożone owoce; PLOMBIERA śmietankowe lody z owocami kandyzowanymi zamrożone w specjalnej formie; PARFAIT zamrożone, utarte żółtka z cukrem z... więcej więcej

Przechowywanie natki pietruszki

dodany przez: Marzena zachowaj odleglosc więcej więcej

Owoce na paterze

dodany przez: Marzena pomoga kasztany więcej więcej

Ciasto w formie

dodany przez: Marzena wstaw do lodówki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher