Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wałkowanie ciasta

dodany przez: Marzena ciasto lubi się przylepiać do wałka. więcej więcej

Dobrze usmażone

dodany przez: Marzena potrzebna drewniana łyżka więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcej więcej

Wątróbka

dodany przez: Ania K. Obranie wątróbki.. więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

cukinia

dodany przez: cohenna do potraw najlepiej używać więcej więcej

Jędrna roszponka

dodany przez: trini6 zdarza się że listki są nieco przywiędłe, wtedy przed zrobieniem sałatki zanurza się ją dosłownie na 10-20 sekund, w lodowatej wodzie (np. schłodzonej kostkami lodu) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher