Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Termos

dodany przez: Marzena kostka cukru więcej więcej

Sposob na kandyzowane owoce

dodany przez: Marzena potrzebny olej więcej więcej

Sposób na aromatyczną pieczeń

dodany przez: patryshia Jeżeli mięso ułożymy w rondlu na rozdrobnionych kościach, to w trakcie pieczenia nie przypali się, a wytworzony sos nabierze szczególnego aromatu i smaku. więcej więcej

Jak łatwo pokroić słoninę

dodany przez: aleksa6 Słoninę kroi się łatwo i równo, jeśli nóż będziemy maczać w gorącej wodzie. więcej więcej

Delikatny drób

dodany przez: Marzena skubanie drobiu więcej więcej

Sposób na nieapetyczny lukier

dodany przez: Marzena wygląd matowego lukru można poprawić. więcej więcej

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher