Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Użycie kostek bulionowych

dodany przez: Marzena aby nie tracily smaku i aromatu więcej więcej

Szafran

dodany przez: aleksa6 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: aleksa6 Opłucz wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryj nią twarde, wyjęte z lodówki masło. Dzięki temu będzie się łatwo rozsmarowywać, ale nie stopi się. więcej więcej

Wątróbka

dodany przez: SylwiaLilianna Wątróbkę solimy więcej więcej

Gotowanie ryzu

dodany przez: Marzena sposob gotowania więcej więcej

Odrobina przyprawy

dodany przez: Marzena dodaj skórkę z cytryny więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher