Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wilgotna sol

dodany przez: Marzena pomoze ryz więcej więcej

Wino białe wytrawne

dodany przez: patryshia Biale wino podaje sie w kubelku z lodem wiec jak wskazuje na to fizyka powinno miec okolo 0-2C; czerwone w temperaturze piwnicy (15-17C); jesli jest chlodniejsze to podgrzac w cielplej wodzie (ja osobiscie lubie cieplejsze (pokojowa)) szklo: * pierwsza regula: cienkie i przezroczyste, zeby bylo widac kolor; * druga regula: ma wspomagac... więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: julias Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej

Swieży imbir

dodany przez: Marzena szybko nie utraci aromatu więcej więcej

Ciepły kurczak

dodany przez: Marzena przyda sie folia aluminiowa więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: anlolek Aby nie płakać przy siekaniu cebulki... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher