|
||||
Świeże masłododany przez: anlolek Masło może być długo świeże, także wtedy, gdy nie jest przechowywane w lodówce. więcej![]() kotlety, steki i sznycledodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej![]() mniej tłuste mielonedodany przez: karoolla1987 Gdy do mięsa mielonego dodasz startego ziemniaka kotlety mielone wchłoną mniej tłuszczu więcej![]() mętny rosódodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|