Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczenie

dodany przez: Marzena posypywanie blachy więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 nabijanie więcej więcej

Wina i sery

dodany przez: patryshia Jak dopasowac odpowiedni ser do wina? Kierujac sie smakiem! Jak fachowo skomponowac tace serowa? Mozna podac sery na tacy drewnianej, ceramicznej lub w plaskim plecionym koszyku. Podajemy kilka gatunkow sera, miekkich i poltwardych, o roznej ostrosci. Do tego dwa noze: jeden do ostrych serow drugi do lagodnych. (Wiecej par nozy, jezeli... więcej więcej

Chrzan

dodany przez: ewa1257 Co zrobić, żeby chrzan pozostał biały? więcej więcej

pieczarki

dodany przez: aleksa6 Aby pieczarki ładnie wygłądały,nie trzeba ich obierać,wystarczy dokładnie umyć. więcej więcej

Krupnik

dodany przez: trini6 krupnik gotujemy zawsze na małym ogniu w przeciwnym wypadku kasza ściemnieje więcej więcej

Placek bez zakalca

dodany przez: cohenna Placek z owocami będzie bez zakalca i kruchy, jeśli więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher