Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przejrzałe pomidory

dodany przez: cohenna aby wykorzystać przejrzałe pomidory więcej więcej

Sernik

dodany przez: trini6 sernika nie wyjmujemy z piekarnika od razu po upieczeniu, bo za mocno opadnie, zostawiamy go w wyłączonym piecyku przynajmniej 15 minut więcej więcej

Papryka bez skórki

dodany przez: trini6 Świeże warzywa trudno obrać, ale wystarczy ułożyć strączki na natłuszczonej blaszce i wstawić na 5-7 minut do gorącego piekarnika. Z lekko upieczonej papryki bez trudu zejmiemy skórkę więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

sałatka

dodany przez: domciak ważne! więcej więcej

brokuł

dodany przez: cohenna aby nie stracił swojego intensywnego koloru więcej więcej

Wałkowanie miękkiego ciasta

dodany przez: Marzena potrzebny pergamin więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher