Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

soczysta pieczeń

dodany przez: cohenna aby mięso było soczyste należy więcej więcej

chrzan

dodany przez: SylwiaLilianna aby był jędrny więcej więcej

Sklejone daktyle

dodany przez: Marzena łatwy sposób rozdzielania więcej więcej

Makowiec

dodany przez: ewa1257 Farsz makowy więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej

sos pieczarkowy

dodany przez: cohenna aby był bardziej aromatyczny więcej więcej

Gotowanie ryby

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher