Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smaczny lukier

dodany przez: Marzena będzie pyszny więcej więcej

Sklejone daktyle

dodany przez: Marzena łatwy sposób rozdzielania więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

Hrupiąca ponierka

dodany przez: cohenna Aby panierka była hrupiąca więcej więcej

Sprawdzamy swiezosc jajek

dodany przez: Marzena prosty sposob więcej więcej

zapach

dodany przez: SylwiaLilianna na dłoniach więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher