Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wydrązone warzywa

dodany przez: major161 Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. : więcej więcej

Chrzan

dodany przez: ewa1257 Co zrobić, żeby chrzan pozostał biały? więcej więcej

gotujące się mięso

dodany przez: karoolla1987 Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu i nic nie straci na smaku, jeśli po odszumowaniu wleje się do garnka łyżeczkę wódki więcej więcej

Placek bez zakalca

dodany przez: cohenna Placek z owocami będzie bez zakalca i kruchy, jeśli więcej więcej

placek z owocami

dodany przez: ewa1257 Kruchość placka więcej więcej

Jędrna roszponka

dodany przez: trini6 zdarza się że listki są nieco przywiędłe, wtedy przed zrobieniem sałatki zanurza się ją dosłownie na 10-20 sekund, w lodowatej wodzie (np. schłodzonej kostkami lodu) więcej więcej

Obieranie pomidorów

dodany przez: Ania K. Jeśli polejesz pomidor wrzątkiem ....... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher