Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: Ania K. Mięso będzie kruche i delikatne więcej więcej

Przyprawy

dodany przez: ewa1257 stosuj przyprawy z umiarem więcej więcej

Delikatna watrobka

dodany przez: Marzena sok z marchwii więcej więcej

Sposób na aromatyczną pieczeń

dodany przez: patryshia Jeżeli mięso ułożymy w rondlu na rozdrobnionych kościach, to w trakcie pieczenia nie przypali się, a wytworzony sos nabierze szczególnego aromatu i smaku. więcej więcej

wzdecia

dodany przez: karoolla1987 zapobieganie więcej więcej

puszyste naleśniki

dodany przez: cohenna delikatne i smaczne naleśniki` więcej więcej

Miód

dodany przez: trini6 Miód, którego resztki zostały w soiku mozna rozpuścić z octem jabłkowym. W ten sposób otrzymamy mieszankę marynaty sałatkowej. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher