Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej

tort

dodany przez: ewa1257 Dodatki do tortu więcej więcej

Kapusta czerwona

dodany przez: ewa1257 Duszenie kapusty więcej więcej

Wątróbka

dodany przez: SylwiaLilianna Wątróbkę solimy więcej więcej

krojenie ziół

dodany przez: karoolla1987 krojenie powinno odbywać się na plastikowej deseczce; jeśli używamy drewnianej, powinna ona być wcześniej zmoczona; w suchą drewnianą deseczkę wsiąka cenny sok więcej więcej

Sztućce ze stali

dodany przez: patryshia nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe. więcej więcej

Użycie kostek bulionowych

dodany przez: Marzena aby nie tracily smaku i aromatu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher