Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

mętny rosó

dodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: aleksa6 Opłucz wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryj nią twarde, wyjęte z lodówki masło. Dzięki temu będzie się łatwo rozsmarowywać, ale nie stopi się. więcej więcej

Lód w lodówce

dodany przez: patryshia dla szybszego pozbycia się grubej warstwy lodu z lodówki można wstawić do wyłączonej lodówki naczynie z wrzątkiem więcej więcej

Kotlety nadziewane

dodany przez: cohenna Jak sklejać więcej więcej

Kotlety mielone

dodany przez: Marzena nie rozpadna sie więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Mięso należy panierować.. więcej więcej

szaszłyki mieso o krotkim czasie pieczenia

dodany przez: karoolla1987 najlepsze są szaszłyki z mięsa o krótkim czasie pieczenia: wątróbka, pierś kurczaka lub indyka, polędwica wieprzowa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher