Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

mętny rosó

dodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: aleksa6 Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów wieprzowych więcej więcej

pieczen do nagrzanego piekarnika

dodany przez: karoolla1987 Każdą pieczeń wstawiamy do gorącego piekarnika, nigdy do zimnego więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: julias Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej

kotlety, steki i sznycle

dodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher