Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ciasto francuskie

dodany przez: major161 Gdy po pieczeniu zostaną nam skrawki ciasta francuskiego: więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej

Cukier do sera

dodany przez: aleksa6 Kostka cukru włożona pod klosz do serów wchłania wilgoć, a przez to zapobiega tworzeniu się pleśni. Tak samo działa sól gruboziarnista. Wsyp trochę soli do miseczki i wstaw do pojemnika. więcej więcej

Sposób na czerstwą bagietke

dodany przez: Marzena pokroić na kromi więcej więcej

Delikatny drób

dodany przez: Marzena skubanie drobiu więcej więcej

Mielenie mięsa

dodany przez: Marzena potrzebna wrząca woda więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher