Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szafran

dodany przez: aleksa6 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: aleksa6 Opłucz wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryj nią twarde, wyjęte z lodówki masło. Dzięki temu będzie się łatwo rozsmarowywać, ale nie stopi się. więcej więcej

Swieży imbir

dodany przez: Marzena szybko nie utraci aromatu więcej więcej

Piana z biłek

dodany przez: ewa1257 Jak szybciej ubić pianę z białek? więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: anlolek Aby nie płakać przy siekaniu cebulki... więcej więcej

Ciepły kurczak

dodany przez: Marzena przyda sie folia aluminiowa więcej więcej

delikatne śledzie

dodany przez: karoolla1987 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher