Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tort bezowy

dodany przez: Marzena natluszczony noz. więcej więcej

sztywna ubita piana

dodany przez: karoolla1987 sztywna ubita piana więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: anlolek Aby nie płakać przy siekaniu cebulki... więcej więcej

Suszone owoce

dodany przez: patryshia suszone owoce szybciej zmiękną podczas gotowania, jeżeli doda się do nich cukier dopiero po zagotowaniu więcej więcej

obieranie roślin przyprawowych

dodany przez: karoolla1987 jeśli rośliny przyprawowe wymagają obieranie, robimy to bezpośrednio przed użyciem więcej więcej

Warzywa do sałatek

dodany przez: aleksa6 Warzywa do sałatek gotuje się całe, wkładając je do wrzącej wody, pod przykryciem (wyjątek stanowią kapustne). Ugotowane warzywa nie mogą być za miękkie. więcej więcej

Kolorowy makaron

dodany przez: Marzena pomoże sok z buraków lub szpinaku. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher