Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tarcie miękkiego żółtego sera

dodany przez: Marzena trzeba go zamrozić. więcej więcej

Polewa

dodany przez: Marzena goraca marmolada więcej więcej

Tort bezowy

dodany przez: Marzena natluszczony noz. więcej więcej

wyglad czajnika

dodany przez: karoolla1987 czyszczeni eczajnika więcej więcej

Długo świeże sery żółte

dodany przez: Marzena pomocna kostka cukru więcej więcej

Makaron

dodany przez: robaczek Makaron więcej więcej

Porady - potrawy półmięsne

dodany przez: patryshia - Warzywa nadziewa się mielonym mięsem surowym lub gotowanym. Niejednokrotnie mięso na nadzienie miesza się z kaszą manną, krakowską lub ryżem. Zawsze stosuje się dodatek jaj, które wiążą składniki. Często obok jaj dodaje się bułki tartej. - Zarówno smak, jak i wartość odżywczą nadzienia /farsz do warzyw/ podnosi dodanie posiekanej zieleniny... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher