Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna jak sprawdzić czy jeż się upiekło więcej więcej

Sól

dodany przez: major161 Sól nie zwilgotnieje: więcej więcej

Spaghetti

dodany przez: Reira Makaron nie będzie się kleił... więcej więcej

Kluski

dodany przez: aleksa6 Kluski nie rozpadną się podczas gotowania,jeśli do wody dodamy sporą łyżkę mąki ziemniaczanej. więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: patryshia Zwykło się traktować mielone jako mięso gorszego gatunku. Niesłusznie, można bowiem przyrządzić z niego wiele atrakcyjnych posiłków i to nie tylko powszednich. Przy odrobinie wyobraźni i średnich umiejętnościach kulinarnych da się z mielonego wyczarować pyszne danie, którym oczarujemy gości. Wszyscy przywykliśmy jadać kotlety mielone z mięsa... więcej więcej

bezowe spody -krojenie

dodany przez: karoolla1987 Ciasta i torty na spodach bezowych bez trudu pokroisz na porcje, jeżeli natłuścisz masłem lub margaryną duży ostry nóż, którego będziesz używać więcej więcej

obsuszona kiełbasa

dodany przez: cohenna aby wykorzystać ją więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher