Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na białe pieczarki

dodany przez: trini6 Jeżeli nie chcesz, aby Twoje pieczarki po umyciu i pokrojeniu szybko nie ściemniały skrop je skokiem z cytryny więcej więcej

zabarwione

dodany przez: SylwiaLilianna dłonie więcej więcej

Wino - jakie do spagetti

dodany przez: patryshia Napewno ani slodkie, ani polslodkie, co do reszty to zalezy od upodoban, ja wole czerwone wytrawne, ale jak ktos woli biale to tez mozna. Czerwone zawsze w temperaturz pokojowej (trzeba otworzyc ok. pol godziny przed podaniem), biale schlodzone. No i oczywiscie wytrawny szampan, ktory moze byc podany wlasciwie do wszystkiego. więcej więcej

Jaja

dodany przez: patryshia RADY ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POTRAW Z JAJ - umyte jajko rozbija się zawsze nad spodeczkiem i dopiero potem, po upewnieniu się, że jest świeże, dodaje się je do potrawy. - aby sprawdzić, czy jajo jest świeże, należy zanurzyć je w wodzie. Jeżeli leży na dnie naczynia - jest świeże, gdy unosi się jednym końcem do góry, ale jest jeszcze... więcej więcej

Rozbieranie kapusty

dodany przez: Marzena użyj kuchenki mikrofalowej więcej więcej

Warzywa

dodany przez: amif warzywa z grilla tez mogą być pyszne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher