Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Swieże ciasto drożdzowe

dodany przez: Marzena mleko zastąp kefirem więcej więcej

Ladny kolor flakow

dodany przez: Marzena mielona czerwona papryka więcej więcej

rozbijanie mięsa

dodany przez: cohenna aby nie było dziury więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Drożdżowe więcej więcej

Nadziewanie drobiu

dodany przez: aleksa6 objętość nadzienia nie powinna wynosić więcej niż 3/4 objętości nadziewanej przestrzeni. W przeciwnym wypadku nadzienie będzie wypływać na zewnątrz, a wraz z nim soki. więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: aleksa6 Boczniaków nie należy moczyć w wodzie, tylko myć pod bieżącą wodą, gdyż nasiąknięte tracą swój oryginalny smak. więcej więcej

brzydki zapach ryby

dodany przez: cohenna aby usunąć zapach śledzi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher