Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

marchewka i pomidory

dodany przez: aleksa6 Aby marchewka i pomidory podczas gotowania nie straciły intensywnego koloru,należy razem z nimi do garnka włożyć łyżeczkę tłuszczu. więcej więcej

Kluski

dodany przez: aleksa6 Kluski nie rozpadną się podczas gotowania,jeśli do wody dodamy sporą łyżkę mąki ziemniaczanej. więcej więcej

pulchne nalesniki

dodany przez: karoolla1987 pulchne nalesniki więcej więcej

czas przechowywania

dodany przez: SylwiaLilianna czas przechowywania w zamrażarce więcej więcej

Mięso z grilla

dodany przez: trini6 przed grillowanie smarujemy je olejem, najlepiej za pomocą pędzelka. Dzięki temu nie przylgnie do grilla i będzie soczyste więcej więcej

zabarwione

dodany przez: SylwiaLilianna dłonie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher