Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na nieapetyczny lukier

dodany przez: Marzena wygląd matowego lukru można poprawić. więcej więcej

krojenie ziół

dodany przez: karoolla1987 krojenie powinno odbywać się na plastikowej deseczce; jeśli używamy drewnianej, powinna ona być wcześniej zmoczona; w suchą drewnianą deseczkę wsiąka cenny sok więcej więcej

smaczny bigos

dodany przez: anlolek Bigos im dłużej stoi, tym jest smaczniejszy. więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: julias Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej

Wątróbka

dodany przez: SylwiaLilianna Wątróbkę solimy więcej więcej

Swieże ciasto drożdzowe

dodany przez: Marzena mleko zastąp kefirem więcej więcej

delikatne śledzie

dodany przez: karoolla1987 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher