|
||||
Nie podgrzewaj szpinakudodany przez: aleksa6 Ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia. więcejdługo piekące mieso na kotlecikidodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcejładny kolor rosołkudodany przez: karoolla1987 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli więcejdżemy i powidładodany przez: aleksa6 Aby dżemy i powidła nie fermentowały,na dno słoików należy włożyć odrobinę świeżego imbiru pokrojonego na wiórki. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|