Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Miękkie pomidory

dodany przez: major161 Miękkie pomidory więcej więcej

miękkie pomidory

dodany przez: cohenna aby odzyskały jędrność więcej więcej

Miękkie pomidory

dodany przez: aleksa6 Zbyt miękkie pomidory znów będą jędrne, jeśli je włożysz na kwadrans do lodowatej wody. Aby łatwiej dały się kroić, maczaj nóż przed każdym cięciem w zimnej wodzie. więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: major161 ... więcej więcej

Miękkie masło

dodany przez: aleksa6 Opłucz wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryj nią twarde, wyjęte z lodówki masło. Dzięki temu będzie się łatwo rozsmarowywać, ale nie stopi się. więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Mieszanka odtruwająca organizm

dodany przez: Afrodytka85 Dla wielu osób otyłych ogromnym dobrodziejstwem jest kuracja odtruwająca organizm. Często miejscem gromadzenia się różnych toksyn (pochodzących np. z zatrutego środowiska, żywności czy nadużywania leków syntetycznych) jest właśnie tkanka tłuszczowa. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher