Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Biały kalafior

dodany przez: Marzena nie zżółknie więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

Rodzynki

dodany przez: Marzena moczenie w mleku albo wodzie. więcej więcej

Chrupiaca kielbasa

dodany przez: Marzena piwo więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 czyszczenie ryb więcej więcej

Gotowanie warzyw z karotenem

dodany przez: aleksa6 Warzywa zawierające karoten (np. marchew), gotuje się z dodatkiem niewielkiej ilości tłuszczu. więcej więcej

Świeżość pstrąga

dodany przez: aleksa6 można poznać po wypukłych przeźroczystych oczach i czerwonych skrzelach. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher