|
||||
Chrupiąca panierkadodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcejChrupiący kurczakdodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcejBita śmietanadodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|