Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiący kurczak

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcej więcej

Za słona zupa

dodany przez: trini6 Gdy zupa jest przesolona należy dodać białko albo dwa i następnie przecedzić ścięte. Można też wrzucić dwa surowe ziemniaki, które podczas gotowania wchłoną nadmiar soli. więcej więcej

świerzy chleb

dodany przez: cohenna aby utrzymać dłużej świeżość chleba więcej więcej

Biała kapusta

dodany przez: domciak mała biała więcej więcej

Karmel

dodany przez: Marzena sposób przygotowania więcej więcej

Świeżość pstrąga

dodany przez: aleksa6 można poznać po wypukłych przeźroczystych oczach i czerwonych skrzelach. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher