Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tort

dodany przez: ewa1257 tort z owocami więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Chrupiący kurczak

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcej więcej

Starszy drób

dodany przez: Marzena natrzyj cukrem pudrem więcej więcej

Odgrzewany sos

dodany przez: Marzena lepiej nie robić zbyt dużo więcej więcej

Bita śmietana

dodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej więcej

Biała kapusta

dodany przez: domciak mała biała więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher