|
||||
Chrupiąca panierkadodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcejCiasto drożdżowedodany przez: kotto Aby ciasto drożdżowe ładnie wyglądało posmaruj je przed pieczeniem roztrzepanym jajkiem. więcejBrudny piekarnik, grill, brytfannadodany przez: patryshia należy posypać solą i podgrzewać, aż sól zbrązowieje, zetrzeć sól papierowym ręcznikiem i umyć wodą więcejPrawidłowe proporcjedodany przez: trini6 gdy nie wiesz jak zachować proporcje, gotując ryż, stosuj zasade - jedna szklanka ryżu na dwie szklanki wody więcejBita śmietanadodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|