Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiąca panierka

dodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Odgrzewany sos

dodany przez: Marzena lepiej nie robić zbyt dużo więcej więcej

Ciasto drożdżowe

dodany przez: kotto Aby ciasto drożdżowe ładnie wyglądało posmaruj je przed pieczeniem roztrzepanym jajkiem. więcej więcej

Brudny piekarnik, grill, brytfanna

dodany przez: patryshia należy posypać solą i podgrzewać, aż sól zbrązowieje, zetrzeć sól papierowym ręcznikiem i umyć wodą więcej więcej

Sos pieczeniowy

dodany przez: Marzena kawa rozpuszczalna więcej więcej

Prawidłowe proporcje

dodany przez: trini6 gdy nie wiesz jak zachować proporcje, gotując ryż, stosuj zasade - jedna szklanka ryżu na dwie szklanki wody więcej więcej

Bita śmietana

dodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher