Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sprawdzanie świeżości jaj

dodany przez: karoolla1987 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcej więcej

Babki

dodany przez: SylwiaLilianna Do wypieku bab wielkanocnych więcej więcej

Pachnaca zmywarka

dodany przez: Marzena kawalek cytryny więcej więcej

Jak podkreślić smak wołowiny

dodany przez: patryshia Smak delikatnej i kruchej wołowiny doskonale podkreśla podawany na zimno pikantny sos jarzynowy. więcej więcej

cebula utrata smaku

dodany przez: karoolla1987 cebula utrata smaku więcej więcej

Świeża sałata

dodany przez: domciak Aby sałata była świeża przez kilka dni, umyj ją dokładnie pod bieżącą zimną wodą, opłucz w wodzie gotowanej (chłodnej) i listek po listku wkładaj do nylonowej torebki. Po zamknięciu torebki połóż ją na dolnej półce w lodówce. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher