Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Puszyste ciasto na faworki

dodany przez: trini6 Aby ciasto na faworki było puszyste zamiast proszku do pieczenia - wybijaj ciasto wałkiem albo tłuczkiem do mięsa, następnie zawiń je w ściereczkę i na około pół godziny włóż do lodówki. więcej więcej

panierka do kotletów

dodany przez: cohenna pyszniejsza panierka więcej więcej

Jajko gotowane :)

dodany przez: domciak Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wyplynelo białko, należydo wody dodać octy lub soku z cytryny więcej więcej

Brzydki zapach kalafiora

dodany przez: robaczek Co zrobić? więcej więcej

Świeża sałata

dodany przez: domciak Aby sałata była świeża przez kilka dni, umyj ją dokładnie pod bieżącą zimną wodą, opłucz w wodzie gotowanej (chłodnej) i listek po listku wkładaj do nylonowej torebki. Po zamknięciu torebki połóż ją na dolnej półce w lodówce. więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: Marzena okruszki herbatnikow więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher