|
||||
Kuchenne zapachydodany przez: Afrodytka85 Jak uniknąć nie zawsze przyjemnych zapachów roznoszących się w kuchni w trakcie gotowania potraw? więcejPrzygotowanie kiełbasy na grilldodany przez: patryshia Kiełbaski przeznaczone do grillowania najpierw lekko nakłuwamy lub nacinamy, aby uniknąć "wybuchu". więcejPuszyste ciasto na faworkidodany przez: trini6 Aby ciasto na faworki było puszyste zamiast proszku do pieczenia - wybijaj ciasto wałkiem albo tłuczkiem do mięsa, następnie zawiń je w ściereczkę i na około pół godziny włóż do lodówki. więcejJajko gotowane :)dodany przez: domciak Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wyplynelo białko, należydo wody dodać octy lub soku z cytryny więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|