Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kuchenne zapachy

dodany przez: Afrodytka85 Jak uniknąć nie zawsze przyjemnych zapachów roznoszących się w kuchni w trakcie gotowania potraw? więcej więcej

Ciasto drozdzowe

dodany przez: Marzena sposob pieczenia więcej więcej

Swieżość cytrusów

dodany przez: Marzena możesz sprawdzić. więcej więcej

Przygotowanie kiełbasy na grill

dodany przez: patryshia Kiełbaski przeznaczone do grillowania najpierw lekko nakłuwamy lub nacinamy, aby uniknąć "wybuchu". więcej więcej

Wino

dodany przez: anlolek Plamę natychmiast posypać solą , do wchłonięcia całego płynu. Następnie tkaninę namoczyć na pół godziny w zimnej wodzie. więcej więcej

Puszyste ciasto na faworki

dodany przez: trini6 Aby ciasto na faworki było puszyste zamiast proszku do pieczenia - wybijaj ciasto wałkiem albo tłuczkiem do mięsa, następnie zawiń je w ściereczkę i na około pół godziny włóż do lodówki. więcej więcej

Jajko gotowane :)

dodany przez: domciak Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wyplynelo białko, należydo wody dodać octy lub soku z cytryny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher