Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto drozdzowe

dodany przez: Marzena sposob pieczenia więcej więcej

Odkwaszanie sera

dodany przez: Marzena zawiń w papier pergaminowy więcej więcej

Wskazówki dotyczące mięsa

dodany przez: amif kilka sposobów jak uzyskać lepszy smak mięsa więcej więcej

Wyciskanie cytryny

dodany przez: Marzena wystarczy nakłuć więcej więcej

Swieżość cytrusów

dodany przez: Marzena możesz sprawdzić. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: anlolek Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Zamrażanie

dodany przez: patryshia Zamrażaj szybko, ponieważ tylko wtedy produkty zachowają najwięcej wartości odżywczych. Nie zamrażaj produktów po raz drugi. Torebki i pojemniki na mrożonki powinny być szczelne i wykonane tylko z materiałów do tego przeznaczonych. Czas przechowywania zależy od rodzaju produktu: ryby, wędlina, gotowe potrawy i ciasta – 6 miesięcy sery,... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher