Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pyszny sernik

dodany przez: Marzena potrzebny cukier żelujący więcej więcej

Mięso na grilla wkładamy do marynaty

dodany przez: patryshia Przed grillowaniem każdy rodzaj mięsa wkładamy minimum na 2 godziny, a najlepiej na całą noc do marynaty, by skruszało i nabrało smaku. więcej więcej

Jak dawkować alkohol bez uzycia dźigera.

dodany przez: Luzio Wystarczy nalewając alkohol przez poorer policzyć szybko do czterech. Jest to odpowiednik 40 ml. więcej więcej

Wyjmowanie ciasta z formy.

dodany przez: Marzena Czasami ciasto trudno wyjąć z formy. więcej więcej

Zakup i przechowywanie przypraw

dodany przez: amif aby zachować jak najdłużej aromat przypraw.. więcej więcej

Chrupiace konfiturki

dodany przez: Marzena sposob przygotowywania więcej więcej

Sery

dodany przez: julias Kostka cukru więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher