Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Blaty biszkoptowe

dodany przez: SylwiaLilianna Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiękną więcej więcej

Swieża marchewka

dodany przez: Marzena przechowuj z nacią więcej więcej

Sery

dodany przez: julias Kostka cukru więcej więcej

Mięso na grilla wkładamy do marynaty

dodany przez: patryshia Przed grillowaniem każdy rodzaj mięsa wkładamy minimum na 2 godziny, a najlepiej na całą noc do marynaty, by skruszało i nabrało smaku. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Zapach na dłoniach

dodany przez: aleksa6 Ręce, które podczas prac domowych przeszły nieprzyjemnym zapachem „umyj" plasterkiem cytryny. więcej więcej

białe pieczareczki

dodany przez: karoolla1987 jeśli umyte i pokrojone pieczarki skropisz sokiem z cytryny, nie będą ciemniały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher