Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wyjmowanie ciasta z formy.

dodany przez: Marzena Czasami ciasto trudno wyjąć z formy. więcej więcej

Jak uniknąć przylepiania papieru do biszkopta

dodany przez: patryshia Biszkopt po upieczeniu należy wyjąć z blachy tak, aby papier był na wierzchu. Papier do pieczenia skropić wodą ze spryskiwacza albo rozłożyć na papierze wilgotną ściereczkę. Chwilę zaczekać, aż papier nasiąknie i wtedy delikatnie zdjąć z ciasta. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Sposób na słony bulion

dodany przez: Marzena pomoże białko z jajka więcej więcej

Swieża marchewka

dodany przez: Marzena przechowuj z nacią więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: anlolek Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Zakup i przechowywanie przypraw

dodany przez: amif aby zachować jak najdłużej aromat przypraw.. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher