Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Poczerniały termos

dodany przez: patryshia poczerniały w środku termos można oczyścić proszkiem do pieczenia (całe opakowanie) rozpuszczonym w ciepłej wodzie, po dwóch godzinach roztwór wylać i dokładnie opłukać więcej więcej

Podczas pieczenia drobiu

dodany przez: patryshia w piekarniku nie nakłuwa się go widelcem, by nie tracił soku. więcej więcej

Podgrzewanie sosu i gulaszu

dodany przez: Marzena dodaj wody więcej więcej

podkreślenie aromatu ryby

dodany przez: cohenna Aby wzmocnić wyborny smak ryb więcej więcej

Polewa

dodany przez: Marzena goraca marmolada więcej więcej

Polewa czekoladowa

dodany przez: ewa1257 Ułożenie na cieście więcej więcej

polewanie piwem kiełbasek

dodany przez: karoolla1987 podczas pieczenia możesz polewać kiełbasy jasnym lub ciemnym piwem więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher