Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Masło jak krem

dodany przez: major161 ... więcej więcej

Masło jak krem

dodany przez: aleksa6 Łatwiej utrzesz masło - np. przygotowując ciasto - jeśli dodasz do niego trochę mąki. więcej więcej

Masło bez papieru

dodany przez: aleksa6 Aby łatwiej wydobyć kostkę masła z papierowego opakowania, wystarczy je polać przedtem zimną wodą. Dzięki temu do masła nie przykleją się resztki papieru. więcej więcej

Masło

dodany przez: ewa1257 Rozsmarowywanie więcej więcej

Masło

dodany przez: patryshia Jak klarować masło? Masło rozpuszczamy na niewielkiej patelni, odszumowujemy i zalewamy, pozostawiając jednak osad z dna. Do czego potrzebne jest klarowne masło? Przede wszystkim do pieczenia /w przypadku normalnego masła pali się zawarta w nim serwatka/ oraz do sporządzania sosów maślanych /wszystkie odmiany sosu holenderskiego/. Gdy masło... więcej więcej

Masło

dodany przez: paula26013 aby łatwiej utrzeć należy dodać trochę mąki. aby się nie przypaliło dodać trochę oleju. więcej więcej

masełko do potraw z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Masło koperkowe lub szczypiorkowe więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher